Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Ζώντας στην Κόλαση

Πριν από 63 έτη το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου πλησιάζει, μια νέα αυτοκρατορία γεννιέται, με αίμα και φωτιά όπως πάντα!

Σαν σήμερα οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν για πρώτη φορά με ατομική βόμβα την Ιαπωνία με αποτέλεσμα τον άμεσο θάνατο 70.000 ανθρώπων και τον σταδιακό θάνατο 150.000 μέχρι σήμερα.

Για όσους ζήσανε εκείνες τις στιγμές στο βομβαρδισμένο έδαφος ήταν σαν να ζούσαν στην κόλαση, όπως και για ολόκληρο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια. Για αρκετές δεκαετίες ο κόσμος φοβόταν ένα πυρηνικό πόλεμο, έως ότου καταρρέει το Σοβιετικό καθεστώς και ο κόσμος κοιμάται ξανά ήσυχος. Κι όμως ο κίνδυνος δεν πέρασε, δεν προέρχεται από το Ιράκ όπως μας έλεγαν οι Αυτοκράτορες, ούτε από την Ιορδανία και το Ιράν, είναι πολλές οι χώρες που μπορούν να φέρουν την ολοκληρωτική καταστροφή του πλανήτη μας, Πακιστάν, Ινδία, Β. Κορέα... ακόμα ίσως λίγο αργότερα η Τουρκία που κατέχει πυρηνική τεχνολογία.

Οι βλακείες των κυβερνήσεων ολόκληρου του κόσμου μας έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση, μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει μόνο ο κίνδυνος των πυρηνικών βομβών αλλά και των εκατοντάδων πυρηνικών εργοστασίων, μερικά επικίνδυνα πεπαλαιωμένα, που μπορούν να φέρουν μεγάλο πλήγμα στη Γη και σε εμάς.

Μόνο ένας πραγματικός ΟΗΕ όχι το φερέφωνο των ΗΠΑ μπορεί να μας βγάλει από αυτή την κόλαση.

Εδώ μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς οι Έλληνες αρκεί να ξανακοινονίσουμε το Ελληνικό πνεύμα και να το μεταλαμπαδεύσουμε, ξανά σε όλο τον κόσμο!

3 σχόλια:

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΛΙΝΚ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
http://psthermopilai.blogspot.com

tsot58-@otenet.gr

Unknown είπε...

χαρά μας να σας φυλοξενούμε αδέλφια

Unknown είπε...

Καλησπερα και απο μενα
πραγματικα πολυ καλο Blog !!!

Καλη συνεχεια!!